Skvalitňovanie prostredia v meste

Dátum: 22.05.2009 | Kategória: Životné prostredie | Komentáre: 8 | Zobrazení: 2051

 

Komentáre k článku

#37, meno: Kazár
Ľubo, samozrejme, že pracujeme na vybudovaní námestia pred mestským úradom. Viacero rokov trvalo vypracovanie projektovej dokumentácie, zapracovanie pripomienok občanov a inštitúcií, schvaľovanie stavebných povolení. V súčasnosti je to už všetko hotové a vedenie mesta podalo na príslušné ministerstvo žiadosť o finančný príspevok z fondov EU. Výsledok budeme vedieť v septembri. Ak všetko \"dobre pôjde\", z výstavbou námestia by sme mohli začať ku koncu tohoto roku.
#35, meno: lubo
fandim vsetkym obnovam. inak chcelo by to konecne nejake namestie s fontanou pred mestskym uradom!!! nech vyzerame konecne ako mesto!
#18, meno: Clovek
nepáči sa mi, že sa ruší zeleň v oblastiach, kde by práve mala byť charakteristická a dominantná...zároveň sa zakrývajú veľké nedostatky, ktoré nie sú realizované, a zakladá sa na naozaj zbytočných veciach v meste, ktoré sú v iných mestách skôr samozrejmosťou, a nie takým veľkým halóoooo aku tu....
trošku ma udivuje takéto vidiecke poňatie a narábanie s tradíciou mesta...
#17, meno: ž
všetko vypilte a vyrubte... potom už budete sťastní vsetci ??? ohromne to pri tom hrade teraz je... klobuk dolu
#16, meno: Lukáško
Mám rád pokojnú a spanlivú atmosféru hrádku, zmeny zhrnuté v tomto dokumente sa mi však páčia, v reáli to vyzerá pekne, teším sa na dokončenie. Hrádok má svoju atmosféru.
#14, meno: MAtquo
Dobry Den. A dake viacucelove centrum pre popijajucu mladez v odbore degustovania kvalitnych vin a mustov nezrealizujete? Uz dlho realizujeme svoje zasadnutia v nedostojnych podmienkach. Myslim si ze by to bol velky krok dopredu a hradok by sa tym mohol reprezentovat po celej slovenskej republike a i vo svete. Co vy na to Pan Treger?
S pozdravom Mudr. Ivan Kolomacka,Phd SZV- Stredisko Lipt. Hradok
#12, meno: Juraj
Čítal som o týchto aktivitách aj v júnovom spravodajstve. Teším sa na realizáciu. Myslím, že sa tým určite zlepší naše prostredie kde bývame.
#11, meno: Tomáš
Konečne sa v našom malom meste niečo deje. Všade naokolo sa rekonštruuje a stavia, len Hrádok spal. Verím, že toto je len začiatok. Čo vy na to radní páni.

Meno:
Text:
Predvádzajúci mesiac apríl 2024 Nasledujúci mesiac  
po ut st št pi so ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Novinky

25.05.2018: Ochrana osobných údajov
Mesto Liptovský Hrádok, v súlade s Koncepciou rozvoja informačných systémov pre mesto Liptovský Hrádok, v roku 2008 vytvorilo podmienky pre fungovanie internetovej Televízie Liptovský Hrádok, ktorá je súčasťou mestskej informačnej siete pre občanov a návštevníkov mesta. TV Liptovský Hrádok je vytvorená za účelom publikovania videoreportáží, oznamov a informácií: - zo života samosprávy, - z oblasti kultúry, osvety a športu, - z oblasti ochrany života, zdravia a majetku obyvateľov. Právnym základom k spracúvaniu osobných údajov občanov v TV Liptovský Hrádok sú v zmysle čl. 6 bod 1 GDPR udalosti: - keď spracúvanie je nevyhnutné na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme. - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na ochranu života, zdravia alebo majetku občanov, - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa. Mesto Liptovský Hrádok má implementované povinnosti prevádzkovateľa informačných systémov osobných údajov viď https://www.liptovskyhradok.sk/ochrana-osobnych-udajov.html


Partneri

mesto Liptovský Hrádok

creativesolution.eu © 2009