Zasadnutie MsZ Liptovský Hrádok 28.4. 2016

Dátum: 02.05.2016 | Kategória: Samospráva | Komentáre: 2 | Zobrazení: 2174

Neskrátený videozáznam jarného zasadania poslaneckého zboru mesta Liptovský Hrádok.

Komentáre k článku

#608, meno: PAVELLOVÁ
Eydyet Peter
#603, meno: Maroš Kubík
Na MsZ 28.4.2016, z ktorého je video (http://www.tv.lhsity.sk/clanok/1043-zasadnutie-msz-liptovsky-hradok-28-4-2016), sa objavili vyjadrenia na ktoré som nútený odpovedať. Viac si budete môcť prečítať na internetovej stránke občanov LH. www.hradokbezcenzury.wordpress.com
Na MsZ poslanec p. Čajka verejne na adresu mňa a mojej manželky povedal klamstvá, na ktoré musím takto verejne reagovať a spomenúť aspoň niekoľko z nich:
Klamstvo č. 1: čas videa cca 1:57:54, „...p. Kubíková robila hovorkyňu p. Machovej...“. Moja manželka nikdy nerobila hovorkyňu p. Machovej. Klamstvo, ktoré p. Čajka ničím nedokázal.
Klamstvo č. 2: čas videa cca2:03:10, moju a manželkinu osobu a našu spoločnú iniciatívu o záchranu kultúrneho a historického prostredia vykresľuje - ako účelovú a s cieľom zbaviť sa konkurencie v predmetnom priestore. Nie je to pravda a toto vyslovené klamstvo p. Čajka opäť nepodložil žiadnym relevantným dôkazom.
Klamstvo č. 3: čas videa cca 2:02:50, v pripomienke občanov k zmene UP č.4 bol citovaný list – vyjadrenie KPU Žilina k nevhodnosti architektúry (v podstate ide o gýč). O tomto p. Čajka povedal: „...plus je tam skopírovaný taký odstavec, podotýkam z neplatného vyjadrenia Krajského pamiatkového úradu...“. P. Čajka klamete občanov LH, keď toto verejne vyhlasujete. V pripomienke k zmene UP sme citovali list - vyjadrenie, ktorý na mesto LH prišiel 28.9.2015, a je vedený pod značkou R2015/004775. Komisií životného prostredia, výstavby, ochrany verejného poriadku a dopravy, ktorej ste členom, bol predložený 10.11.2015 aj za prítomnosti p. Eperješiho.
Z viacerých strán som bol upozornený na ambiciózneho p. poslanca, a na jeho spôsoby, priznávam, volil som p. poslanca Čajku, s nádejou že volím zmenu k lepšiemu.... MEA CULPA.
Čo však na celej situácii naozaj poľutovania hodné, je to, že na MsZ nastala situácia, ktorú by skutočný džentlmen nepripustil aby sa také niečo konalo v jeho prítomnosti! P. poslanec vo svojom „konštruktívnom“ vystúpení došiel až ku momentu, kedy sa jeho argumentácia zvrhla len na krivé urážlivé vyjadrenia, polopravdy, podlé klamstvá, ničím nepodložené domnienky a osočovanie žien – dám, v ich neprítomnosti, čím sa tak nemohli vôbec týmto klamstvám a osočovaniam brániť! Táto poľutovania hodná situácia, v ktorej absentovalo čo i len minimum kultúrnosti, sa uskutočnila a bola verejne prednesená na oficiálnej pôde mesta. Za prítomnosti nielen ďalších mužov, ale aj jediného štatutára mesta p. primátora. Toto amorálne bahno, vážení poslanci, ktoré zaplavilo v tej chvíli zasadanie MsZ predčilo všetky nechutnosti vami kedysi kritizovaného hrádockého fóra. A my občania, by sme si mali pripomenúť, čo ste vtedy s fórom urobili. P. Tréger, som veľmi sklamaný, že ste sa nielen ako primátor a štatutár, ale aj ako muž, ani len nepokúsili zastaviť to hnusné osočovanie neprítomných dám, ktoré bolo verejne predvedené vo vašej prítomnosti.
S úctou Maroš Kubík

Meno:
Text:
Predvádzajúci mesiac apríl 2024 Nasledujúci mesiac  
po ut st št pi so ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Novinky

25.05.2018: Ochrana osobných údajov
Mesto Liptovský Hrádok, v súlade s Koncepciou rozvoja informačných systémov pre mesto Liptovský Hrádok, v roku 2008 vytvorilo podmienky pre fungovanie internetovej Televízie Liptovský Hrádok, ktorá je súčasťou mestskej informačnej siete pre občanov a návštevníkov mesta. TV Liptovský Hrádok je vytvorená za účelom publikovania videoreportáží, oznamov a informácií: - zo života samosprávy, - z oblasti kultúry, osvety a športu, - z oblasti ochrany života, zdravia a majetku obyvateľov. Právnym základom k spracúvaniu osobných údajov občanov v TV Liptovský Hrádok sú v zmysle čl. 6 bod 1 GDPR udalosti: - keď spracúvanie je nevyhnutné na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme. - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na ochranu života, zdravia alebo majetku občanov, - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa. Mesto Liptovský Hrádok má implementované povinnosti prevádzkovateľa informačných systémov osobných údajov viď https://www.liptovskyhradok.sk/ochrana-osobnych-udajov.html


Partneri

mesto Liptovský Hrádok

creativesolution.eu © 2009