Cena pre Tatry Magazin

Dátum: 03.02.2016 | Kategória: Krásy prírody | Komentáre: 0 | Zobrazení: 2317

TATRY MAGAZÍN – jediný lifestyle magazín o živote v Tatrách, Liptove a Horehroní získal cenu inovácia v cestovnom ruchu 2015.

Stránky magazínu ukazujú návštevníkom, turistom a dovolenkárom, že na Slovensku máme nádherné miesta, kde ich na vysokej úrovni čaká zážitok, relax, zábava a pôžitok z krás a chutí, ktoré sa dajú vychutnávať všetkými zmyslami.

Cieľ  TATRY MAGAZÍNU je podporiť imidž top destinácií Slovenska, prezentovať ich ako miesta, kde sa oplatí prežiť čas a dovolenkovať, ukázať, čo sa v Tatrách, na Liptove a Horehroní chystá, čo sa oplatí vidieť a zažiť, kto ich navštívil, kde sa dá dobre najesť, kam zobrať deti, ktorý wellness si netreba nechať ujsť a aj to, kam pozvať svojich obchodných partnerov. Je distribuovaný regionálne a hoci predstavuje najnavštevovanejšie miesta na Slovensku – Vysoké Tatry, Liptov a Nízke Tatry z juhu – Horehronie, nejde o regionálny časopis. Jeho čitateľmi sú návštevníci zariadení cestovného ruchu – hotelov, kaviarní, reštaurácií, wellnessov, akvaparkov a iných. Pravidelné rubriky, ako napríklad V kresle – rozhovor so zaujímavým hosťom, Osobnosť regiónu, Prominenti, Desať na telo, či Pod pokrievkou, ponúkajú čitateľom hodnotné informácie v atraktívnej forme.

Magazín má dve vydania ročne podľa hlavných sezón – LETO a ZIMA.

Dovolenkár, turista či návštevník nájde magazín na miestach, kde má možnosť si ho prelistovať a prečítať – hotelové izby, haly, kaviarne, lobby bary, wellnesy, akvaparky…

Magazín je dostupný v zariadeniach cestovného ruchu ZADARMO.

TATRY MAGAZÍN – to je 120 strán pútavého lifestylového čítania s atraktívnou grafikou v kvalitnom prevedení.


viac na   http://www.visitliptov.sk/o-liptove/tatry-magazin/

Komentáre k článku

Momentálne nebol pridaný žiadny komentár k tomuto príspevku. Buďte prvý!

Meno:
Text:
Predvádzajúci mesiac marec 2024 Nasledujúci mesiac  
po ut st št pi so ne
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Novinky

25.05.2018: Ochrana osobných údajov
Mesto Liptovský Hrádok, v súlade s Koncepciou rozvoja informačných systémov pre mesto Liptovský Hrádok, v roku 2008 vytvorilo podmienky pre fungovanie internetovej Televízie Liptovský Hrádok, ktorá je súčasťou mestskej informačnej siete pre občanov a návštevníkov mesta. TV Liptovský Hrádok je vytvorená za účelom publikovania videoreportáží, oznamov a informácií: - zo života samosprávy, - z oblasti kultúry, osvety a športu, - z oblasti ochrany života, zdravia a majetku obyvateľov. Právnym základom k spracúvaniu osobných údajov občanov v TV Liptovský Hrádok sú v zmysle čl. 6 bod 1 GDPR udalosti: - keď spracúvanie je nevyhnutné na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme. - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na ochranu života, zdravia alebo majetku občanov, - keď spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa. Mesto Liptovský Hrádok má implementované povinnosti prevádzkovateľa informačných systémov osobných údajov viď https://www.liptovskyhradok.sk/ochrana-osobnych-udajov.html


Partneri

mesto Liptovský Hrádok

creativesolution.eu © 2009